Produkter for byzantio torte (7)

GRILTE GRØNNE OLIVEN - 10 Kg, 9 Kg, 5 Kg, 1 Kg, 900 gr

GRILTE GRØNNE OLIVEN - 10 Kg, 9 Kg, 5 Kg, 1 Kg, 900 gr

Grillens smak møter våre oliven; Grillede Grønne Oliven lyser opp bordet.
ØKOLOGISK SMØR

ØKOLOGISK SMØR

ØKOLOGISK SMØR Vårt økologiske smør er en så boutiqueproduksjon at vi ser på hver pakke som våre egne øyne. Vi omdanner melkefettet, som vi nedbryter uten å bruke kjemikalier, til smør uten å tilsette noen tilsetningsstoffer. Mens det smelter på en skive toast, anbefaler vi at du lukter på det før du spiser det. Vi påstår at du vil bli transportert tilbake til barndommen din. Ingredienser : Pasteurisert økologisk melkekrem fra ku, smørkultur, salt er ikke tilsatt. Næringsverdi/100g : Energi : 753 kj Totalt fett : 83,22 g Karbohydrater: 0,85 g Kalsium : 15 mg Protein : 0,19 g PAKNINGSINFORMASJON VEKT : 250 g ANTALL PER BOKS : 20 STK.
Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Produktnavn: Standard 1000 Gr Baklava Boks Boks dimensjoner: 26x17,5x4 cm Papirvekt: 300 Gr. Papp Indre laminering: Perle Ytre laminering: 4 Farger
Rafael Kake

Rafael Kake

En deilig smak som kombinerer myke mandelkake-lag med en spesiell mousse imellom og dekket med kokos, laget med profesjonelle oppskrifter.
Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

KLASSISK PISTASJEBAKLAVA Den første versjonen av baklava. Du vil elske den klassiske baklava laget med en produksjons- og kuttemetode som har vært i bruk i århundrer. Tahmis, et av de eldste smakmerkene i verden og i Tyrkia, har eksistert siden 1635. Tahmis ble grunnlagt i 1635 i Gaziantep, sentrum av Midtøsten. Siden Gaziantep ligger langs den historiske Silkeveien, har byen vært vert for mange konger, reisende og handelsmenn i fortiden. Blant de viktigste smakene til Tahmis er kaffe og baklava.
Shams Lilla Blandet Oliven 380 g

Shams Lilla Blandet Oliven 380 g

lilla blanding oliven
Frossen Ostekake

Frossen Ostekake

Produksjon og eksport av frossen ostekake